Huur uw springkasteel in Oost-Vlaanderen

Elk kind wil een evenement of feest mee maken om nooit meer te vergeten. Met een springkasteel geeft u kinderen de tijd van hun leven. Met het huren van een springkasteel maakt u van uw feest een superfeest! Ook zakelijk kan het huren van een springkasteel een prima aanvulling zijn om uw opendag, bedrijfsfeest, evenement of promotiecampagne ook aangenaam te maken voor kinderen. U maakt het uw klanten mogelijk hun kinderen zorgeloos te laten spelen, terwijl u zaken doet met uw klanten.

 

Bij Diamonds Events hebt u een grote keuze aan springkastelen, u kan een springkasteel huren in alle maten en vormen

Al onze springkastelen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van een regencover zodat u nooit slecht weer hoeft te vrezen. 

De springkastelen van Diamonds Events zorgen gegarandeerd voor uren speelplezier voor uw kinderen en hun vriendjes.

Geleverd en geplaatst

Het springkasteel wordt door ons geleverd én geplaatst. Diamonds Events garandeert u zo een maximum aan plezier voor een minimum aan organisatie.

Al onze speelstructuren (springkastelen, trampolines,...) zijn overdekt. GRATIS levering en plaatsing binnen een straal van 25km van Destelbergen / Gent / Oost-Vlaanderen.

 

Hoe een springkasteel huren ?

Door in het menu op het springkasteel van uw keuze te klikken.  Verder kan u de uitleg volgen die op elke pagina verschijnt. 

Diamonds Events springkastelen staan garant voor een zorgeloze kinderanimatie op al uw feesten.