Springkasteel Huren ?

Voor echt kinderplezier kan u nu bij Diamonds Events een springkasteel huren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Organiseert u een verjaardagsfeestje, een communiefeest, een tuinfeest, een barbecue met de vrienden, een opendeurdag, een wijkfeest, een personeelsfeest, een schoolfeest, een braderie, ... Bij Diamonds events kan u het springkasteel huren dat voor u het meest geschikt is.

Op een evenement of feest waar kinderen komen zullen er ook een of meerdere activiteiten georganiseerd moeten worden. 

Een activiteit waar u zowel de jongere als iets oudere kinderen mee blij kunt maken is een springkasteel. 

 

Via Diamonds Event hebt u een ruime keuze uit de verschillende springkastelen en kunt u een springkasteel huren dat goed past bij uw evenement.

 

Speciaal voor jonge kinderen
Komen er voornamelijk hele jonge kinderen op het evenement af in gezelschap van hun ouders dan kunt u een springkasteel huren die speciaal voor deze doelgroep is bedoeld. Makkelijk te betreden en voorzien van en veiligheidsrand. 

 

Voor oudere kinderen
Natuurlijk mag voor de oudere kinderen het springplezier ook niet ontbreken. Er is een ruime keuzemogelijkheid uit springkasteel voor de wat oudere kinderen. Als beide doelgroepen het evenement bezoeken kunt u overwegen om twee aparte springkastelen te huren, zodat de kleinere kinderen ongestoord kunnen springen.

 

Overdekt
Bij de huur van een overdekt springkasteel heeft u het voordeel dat dit enigszins bescherming biedt tegen de weersinvloeden van buitenaf en veel kinderen vinden het spannender om in een overdekt springkasteel te springen.

Thema
U hebt ook de mogelijkheid om een springkasteel te huren dat aansluit bij het thema van uw evenement.